Mijn favorieten

Blog

Hoe zit het met de NHG-garantie in 2019?
Geplaatst op: 4 januari 2019
Jaarlijks wordt bepaald hoe hoog de NHG-grens is. Benieuwd naar de nieuwe kostengrens van 2019? U leest het in onze nieuwe blog!
Lees meer...
Weg met de verhuisstress!
Geplaatst op: 28 december 2018
De handtekening is gezet en de eerste slok champagne is gedronken. Het klinkt misschien onwerkelijk, maar over een paar maanden is het zo ver: dé verhuizing. Wij delen graag onze tips met u!
Lees meer...
Waarom een aankoopmakelaar inschakelen?
Geplaatst op: 21 december 2018
De gedachte luidt vaak: ‘Er is al een makelaar in het spel die de woning verkoopt. Dus waarom zou ik een aankoopmakelaar inschakelen?’. Niets is minder waar!
Lees meer...
Waarom een VBO Makelaar?
Geplaatst op: 13 december 2018
Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaars. Ontdek de 5 kernwaarden en wat úw voordeel is als u kiest voor een VBO Makelaar!
Lees meer...
Woning kopen of huren?
Geplaatst op: 29 november 2018
Toe aan een nieuw (t)huis en van plan om te verhuizen? Wat de reden ook is, er staat een verhuizing voor de deur. Misschien twijfelt u nog over het dilemma: kopen of huren?
Lees meer...
No Risk Clausule: hoe werkt dat?
Geplaatst op: 29 november 2018
Wellicht heeft u er al van gehoord: de no-risk clausule. Deze clausule is bedacht om de koper te beschermen bij de aankoop van een woning als hij zijn eigen woning nog niet definitief verkocht heeft.
Lees meer...
Ontdek de meerwaarde van verkoopstyling en vastgoedfotografie
Geplaatst op: 20 november 2018
Uw huis optimaal in beeld brengen middels verkoopstyling en vastgoedfotografie is enorm van belang. De ervaring leert dat uw huis niet alleen sneller verkocht wordt, maar het ook meer oplevert dan woningen waarbij geen verkoopstyling- en fotografie is toegepast!
Lees meer...
Onlangs overboden tijdens de jacht op uw droomhuis?
Geplaatst op: 13 november 2018
Er is steeds meer concurrentiestrijd tussen woningzoekenden. Hoe gaat het bieden op uw droomhuis nu daadwerkelijk in zijn werk, zodra er meer gegadigden zijn? Wij leggen het u uit!
Lees meer...
Woning verkopen zonder makelaar? Dit staat u te wachten!
Geplaatst op: 5 november 2018
Overweegt u om zelf uw woning in de verkoop te zetten? Lees dan onze blog eens en ontdek dat het verkopen zonder makelaar niet zo makkelijk is als het misschien lijkt!
Lees meer...
3 Gouden bespaartips omtrent comfortabel én zuinig wonen!
Geplaatst op: 31 oktober 2018
Of het nu gaat over taxaties, vastgoedstyling, verkoop van uw woning, aankoop van uw nieuwe woning of over slimme bespaartips omtrent comfortabel én zuinig wonen, Laenen Makelaardij denkt in alle gevallen graag met u mee.
Lees meer...