Mijn favorieten

Inschrijven

Schrijf u nú in als woningzoekende in Weert en omstreken

Bent u woningzoekende in Weert en omgeving? En heeft u tot op heden nog niet het huis gevonden waar u naar op zoek bent? Schrijf u dan in als woningzoekende bij Laenen Makelaardij. U geeft aan wat u zoekt, wij sturen u per e-mail het nieuwste woningaanbod toe dat voldoet aan uw wensen. Zelfs nog voordat deze woningen op Funda of social media gepresenteerd worden. Zo vist u als woningzoekende nooit meer achter het net! Deze zoekservice is geheel gratis én vrijblijvend. Wij helpen u immers graag bij de zoektocht naar uw droomhuis!
 

Wat zijn úw voorkeuren?

Inschrijven als woningzoekende in Weert en omstreken was nog nooit zo gemakkelijk. U hoeft enkel onderstaand formulier in te vullen en de rest wordt voor u geregeld. Denk van tevoren wel goed na over in welk soort droomhuis u wilt wonen. Is dat in een dorp als Ospel of in hartje Weert? Heeft u de voorkeur voor bestaande bouw of nieuwbouw? En hoeveel slaapkamers moet de woning hebben? Dat zijn slechts een aantal zaken waarover u kunt nadenken. Geef uw wensen zo nauwkeurig mogelijk aan, zodat wij u kunnen verzekeren van een passend nieuw woningaanbod. Zo blijft u altijd uitstekend op de hoogte houden van het actuele aanbod op de regionale woningmarkt!

 

Mocht u problemen ondervinden bij het invullen van onderstaand inschrijfformulier, dan kunt u gerust contact met ons opnemen via telefoonnummer: 0495 450 680.
 


Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie *

Financieel
Woning kenmerken:
Type woning
Soort appartement