Mijn favorieten

Vastgoedstyling en woningfotografie

Vastgoedstyling en woningfotografie in Weert

Laenen Makelaardij schenkt veel aandacht aan de voorbereiding van de verkoop van uw woning. De visuele presentatie springt immers altijd als eerste in het oog. Buiten de uitgebreide presentatie van uw woning op de diverse websites en de brochure van uw woning, krijgt u tevens uitgebreide informatie van vakfotograaf en vastgoedstyliste Marlies Laenen.
 

Lage investering, hoge opbrengst

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Denk dan eens na over vastgoedstyling en woningfotografie in Weert. Het inschakelen van een professionele woningfotografie is een logische stap om uw woning sneller en beter te verkopen. Daarbij is de investering relatief laag, maar de opbrengst daarentegen zeer hoog. Zeker in de huidige markt is het van belang om op te vallen tussen het aanbod. Uitnodigende foto’s zorgen namelijk al snel voor meer bezichtigingen met potentiële kopers.
 

Voor woningfotografie in Weert, moet u bij Marlies Laenen Fotografie zijn!

Marlies Laenen Fotografie heeft de juiste kennis, vaardigheden en hulpmiddelen in huis voor professionele woningfotografie. Als fotograaf weet ze het onderwerp en de compositie op een mooie manier naar voren te brengen. De sfeer van uw inrichting speelt hierbij een belangrijke rol. Door jarenlange ervaring weet ze de unieke woonsfeer keer op keer vast te leggen. Uiteindelijk worden de foto’s nog bewerkt om het juiste perspectief te krijgen en storende elementen weg te werken. Toch blijven de foto’s altijd realistisch. Het is uiteraard van belang dat potentiële kopers zich optimaal kunnen inleven in misschien wel hun nieuwe (t)huis!
 

Een goede presentatie verkoopt!

Met perfecte foto’s valt enorm veel te bereiken. Een goede foto komt altijd overeen met de werkelijkheid, waardoor eventuele teleurstellingen bij gegadigden wordt voorkomen. Het voordeel voor u? Bezichtigingen met kandidaten die ook écht geïnteresseerd zijn en een sneller verkoopproces met een hogere opbrengst.
 

Bekijk het portfolio!

Voor meer informatie en woningfotografie in Weert e.o. kunt u een kijkje nemen op de website van Marlies Laenen Fotografie. Ook kunt u haar rechtstreeks bereiken op het telefoonnummer: 06 5397 7438 of door een e-mail te sturen naar: info@marlieslaenenfotografie.nl.