Mijn favorieten

Stille verkoop

Uw huis in de stille verkoop in regio Weert?

U wilt graag uw huis verkopen maar u wilt er liever niet al te veel ruchtbaarheid aan geven? Misschien staat u wel helemaal niet te springen om het hele interieur van uw huis op diverse woningwebsites op internet te laten plaatsen. Ook in deze verkoopsituatie kunnen wij ons heel goed verplaatsen!

Vandaar dat wij ook een dienstverlening aanbieden voor de verkoop van uw woning in de zogenaamde ‘Stille verkoop’. Binnen ons uitgebreide woningzoekersbestand zit wellicht al de koper van uw huis, maar daarnaast hebben wij uiteraard dagelijks persoonlijk contact met potentiële kopers. Het bij elkaar brengen van verkopers en de juiste woningkopers vinden wij namelijk het mooiste vak dat er is! Wij zijn dan ook altijd alert op de signalen van woningzoekenden en weten zo de beste koper voor uw huis te vinden. Zónder dat uw privébezittingen op internet getoond worden.

Nieuwsgierig? Bel ons voor het maken van een afspraak. Wij komen graag bij u langs om uw verkoopmogelijkheden te bespreken.

 

Huidig aanbod stille verkoop:

Momenteel hebben wij alle objecten die in de stille verkoop staan verkocht. Zodra er nieuw aanbod is, wordt dat hier discreet geplaatst.
 

 

 

Maak een afspraak