Mijn favorieten

Waarom een VBO Makelaar?

Zoals u misschien wel weet, is Laenen Makelaardij aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaars (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). Het is een toegankelijke en transparante brancheorganisatie voor ruim 1.100 makelaars, taxateurs en verhuurspecialisten uit heel Nederland. VBO Makelaars stelt haar deskundige leden in staat om vanuit hun eigen kracht een duurzame relatie op te bouwen met tevreden opdrachtgevers door middel van innovatieve en praktische concepten.
 

De 5 kernwaarden van VBO Makelaar

VBO Makelaar is een deskundige en tevens laagdrempelige brancheorganisatie met een open houding naar haar stakeholders en een integere manier van communiceren. VBO Makelaar biedt ondersteuning en faciliteert in de dagelijkse praktijk van haar leden. Tevens toont VBO Makelaar initiatief op het gebied van actuele vraagstukken binnen haar branche en zoekt proactief met diverse belangenorganisaties en politieke partijen naar innovatieve en uitvoerbare oplossingen voor de vastgoedmarkt (Bron: VBO Makelaar).
 

Up-to-date kennis van zaken

VBO Makelaars zijn betrokken makelaars die de lokale markt als geen ander kennen. Zij kunnen als aankoop- of verkoopmakelaar bemiddelen in het gehele aan- of verkooptraject. Ook kunt u hen voor één of meerdere deeldiensten inschakelen. Een VBO-Makelaar geeft u graag een totaaladvies op het gebied van wonen.
 

Uw voordeel?

U weet zeker dat u met een zakenkundig persoon te doen heeft. Een VBO-makelaar is verplicht permanente educatie te volgen en moet beschikken over relevante diploma’s. Daarnaast waarborgt de branchevereniging ook de kwaliteit van allerlei technische faciliteiten, waardoor zij zeker weten dat de makelaar een dienstverlening levert aan de klant waar hij/zij recht op heeft.
 

Alles op een rijtje! Een gecertificeerde VBO-makelaar:

• Is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie;
• Staat voor kwaliteit en integriteit;
• Is deskundig en kent de lokale markt als geen ander;
• Is een betrokken makelaar die net dat metertje extra voor klanten loopt;
• Is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser;
• Heeft een hoge servicegraad;
• Is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten;
• Staat op vele woningsites waaronder VBO.nl en Funda.nl;
• Kan bijvoorbeeld ook een plan voor energiebesparing opstellen;
• Full service of deeldiensten: aan u de keuze.

 

VBO Algemene consumentenvoorwaarden en reglementen

Wilt u meer informatie met betrekking tot de algemene consumentenvoorwaarden van VBO Makelaar? Klik dan op deze link. Voor andere vragen kunt u ons telefonisch bereiken op het nummer: 0495 450 680.