Ontdek de meerwaarde van verkoopstyling en vastgoedfotografie

Je huis optimaal in beeld brengen middels verkoopstyling en vastgoedfotografie is van groot belang. De ervaring leert dat je huis niet alleen sneller verkocht wordt, maar dat het ook meer oplevert dan woningen waarbij geen verkoopstyling- en fotografie is toegepast!
 

Lage investering, maar hoge opbrengst

Een goede indruk maak je maar één keer. Vastgoedstyling helpt bij het aantrekken van een breder publiek en het brengt de sterke punten van jouw huis positief in beeld. De investering daarbij is relatief laag, maar de opbrengst daarentegen is hoog. Uiteraard vergt het even wat tijd om het huis in orde te maken, maar daarna kan er aan de slag worden gegaan met vastgoedstyling en professionele fotografie.

‘’Ieder huis heeft haar eigen bijzonder elementen die ik graag op de foto vastleg. Realistische foto’s die de sfeer van de woning goed weergeven’’, aldus vastgoedfotograaf en styliste Marlies Laenen.

 

Woning in beeld

Op het moment dat het huis op en top gestyled is, is het tijd voor onze fotograaf om de mooiste plekjes vast te leggen. Laenen Makelaardij werkt graag met gedetailleerde foto's, die een goede weergave geven van de sfeer die het huis uitademt. Daarbij spelen licht en ruimte ook een belangrijke rol. Het is van belang om vanuit de juiste hoek te fotograferen om de ruimte goed in beeld te brengen. Zo kunnen verkopers zich optimaal inleven in misschien wel hun nieuwe (t)huis!
 

Een goede presentatie verkoopt!

Met perfecte foto’s valt enorm veel te bereiken. Een goede foto komt altijd overeen met de werkelijkheid, waardoor eventuele teleurstellingen bij gegadigden wordt voorkomen. Het voordeel voor jou? Bezichtigingen met personen die ook écht geïnteresseerd zijn en een sneller verkoopproces met een hogere opbrengst.
 

Laenen Makelaardij schenkt veel aandacht aan de voorbereiding van de verkoop van jouw huis. De visuele presentatie springt immers altijd als eerste in het oog. Voor meer informatie over woningfotografie kunt je een kijkje nemen bij Marlies Laenen Fotografie. Ook kun je direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0495 450 680