Mijn favorieten

Ontdek de meerwaarde van verkoopstyling en vastgoedfotografie

Uw huis optimaal in beeld brengen middels verkoopstyling en vastgoedfotografie is enorm van belang. De ervaring leert dat uw huis niet alleen sneller verkocht wordt, maar het ook meer oplevert dan woningen waarbij geen verkoopstyling- en fotografie is toegepast!
 

Lage investering, maar hoge opbrengst

Een goede indruk maakt u maar één keer. Vastgoedstyling helpt u bij het aantrekken van een breder publiek en het brengt de sterke punten van uw huis positief in beeld. De investering daarbij is relatief laag, maar de opbrengst daarentegen is zeer hoog. Uiteraard vergt het even wat tijd om het huis in orde te maken, maar daarna kan er aan de slag worden gegaan met vastgoedstyling en professionele fotografie.

‘’Ieder huis heeft haar eigen bijzonder elementen die ik graag op de foto vastleg. Realistische foto’s die de sfeer van de woning goed weergeven’’, aldus vastgoedfotograaf en styliste Marlies Laenen.

 

Woning in beeld

Op het moment dat uw woning op en top gestyled is, is het tijd voor onze fotograaf om de mooiste plekjes vast te leggen. Wij van Laenen Makelaardij werken graag met gedetailleerde foto's, die een goede weergave geven van de sfeer die het huis uitademt. Daarbij spelen licht en ruimte ook een belangrijke rol. Het is van belang om vanuit de juiste hoek te fotograferen om de ruimte goed in beeld te brengen. Zo kunnen verkopers zich optimaal inleven in misschien wel hun nieuwe (t)huis!
 

Een goede presentatie verkoopt!

Met de perfecte foto’s valt enorm veel te bereiken. Een goede foto komt altijd overeen met de werkelijkheid, waardoor eventuele teleurstellingen bij gegadigden wordt voorkomen. Het voordeel voor u? Bezichtigingen met personen die ook écht geïnteresseerd zijn en een sneller verkoopproces met een hogere opbrengst.
 

Laenen Makelaardij schenkt veel aandacht aan de voorbereiding van de verkoop van uw woning. De visuele presentatie springt immers altijd als eerste in het oog. Voor meer informatie over woningfotografie kunt u een kijkje nemen bij Marlies Laenen Fotografie. Ook kunt u direct contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 0495 450 680