Mijn favorieten

Verkoop

Huis verkopen in Weert?

Wordt uw huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wilt u nu eindelijk een tuin in plaats van een balkon? Uw huis verkopen in Weert en omstreken biedt u een tal aan nieuwe kansen en mogelijkheden. Het verkopen van uw woning is een flinke klus waarbij meerdere aspecten om de hoek komen kijken. Laenen Makelaardij kan u volledig begeleiden in dit verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling: uw huis verkopen in Weert was nog nooit zo gemakkelijk!
 

Een makelaar in Weert die u ontzorgt!

Een koopwoning is hoogstwaarschijnlijk de grootste aankoop in uw leven. Dan wilt u toch zeker weten dat wat u doet, goed is? Dat u de juiste beslissingen neemt? Dat er altijd iemand bij u staat als u de fout in dreigt te gaan? Dat u de maximale opbrengst krijgt en niet in de (financiële) problemen komt? Voorkom stress en geregel: laat u door Laenen Makelaardij ontzorgen! Wij begeleiden u graag op een geheel professionele wijze door het complexe verkoopproces heen.
 

Klein team, groot in kennis én betrokkenheid

Dagelijks zijn wij bezig met het verkopen van woningen voor onze opdrachtgevers. Objectief, deskundig, transparant en persoonlijk. Bij ons staat de klant écht centraal. Uw belangen staan bij Laenen Makelaardij voorop en daarbij nemen wij alle rompslomp uit handen. Zo kunt u zich focussen op hetgeen dat voor u écht belangrijk is.
 

Laenen Makelaardij is als geen ander bekend met de lokale woningmarkt, dit blijkt uit het feit dat onze gestelde vraagprijzen nauwelijks afwijken van onze verkoopprijzen. Wij zijn immers al sinds 1996 actief in de regio Weert. Daarnaast doen wij graag net dat beetje éxtra voor u. Ondervindt u problemen bij het aanvragen van het energielabel van uw woning? Dan doen wij dat gewoon even samen, met een kopje koffie erbij. Omdat wij betrokken zijn!
 

Begeleiding van A-Z

Wat u van ons kunt verwachten als makelaar in Weert? En wat de vervolgstappen zijn bij de verkoop van uw woning? Wij vertellen het u graag! Allereerst komen wij graag bij u op locatie langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen besproken, wordt uw woning aandachtig bekeken en wordt er in combinatie met een grondig marktonderzoek, een te hanteren verkoopprijs afgegeven. Vervolgens zorgen wij voor een professionele presentatie van uw woning. Onze vastgoedstyliste en vakfotograaf, Marlies Laenen, weet als geen ander de unieke eigenschappen van een woning op een professionele wijze onder de aandacht te brengen. Uw woning zal daarna zo snel mogelijk bij potentiële kopers onder de aandacht gebracht worden. Dit gebeurt niet alleen via social media, maar ook via onze rijke database van woningzoekenden. Op het moment dat uw huis verkocht is, zijn er toch nog een aantal zaken die goed geregeld moeten worden. Ook hier staan we u graag in bij en zorgen wij voor een goede afhandeling van het proces. Van het doornemen en tekenen van de koopakte tot de sleuteloverdracht bij de notaris. Maar ook daarna kunt u nog altijd op ons rekenen. Wat dacht u van een verhuisdozenservice? Wij maken u het verhuizen graag nog gemakkelijker!

 

Maak een afspraak