Mijn favorieten

Verkoop

Heeft u verhuisplannen? 


Dan is het van belang dat u zich uitvoerig laat adviseren door een makelaar die goed bekend is met de lokale woningmarkt. Dat wij de Weerter woningmarkt goed kennen, blijkt uit het feit dat onze gestelde vraagprijzen nauwelijks afwijken van onze verkoopprijzen. Wij zijn dan ook al 20 jaar actief in deze regio.

Daarnaast vinden wij het belangrijk met onze opdrachtgevers mee te denken. Dit doen wij onder andere door middel van onze unieke werkwijze, waarover wij u graag geheel vrijblijvend komen informeren.

Goed om te weten is, dat Stephan Laenen is aangesloten bij de branchevereniging VBO Makelaar. VBO Makelaar is met afstand de meest actieve en consumentvriendelijke branchevereniging voor woningmakelaars in onroerend goed. Makelaars aangesloten bij VBO Makelaar stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Elke woning heeft haar eigen unieke eigenschappen die wij op een professionele wijze onder de aandacht brengen. Soms kan het een handje helpen uw woning voor de verkoop te restylen; het vakkundig verkoop-klaar maken van uw woning. Hierover leest u meer op onze website onder ‘Vastgoedstyling’.

De woningfotografie wordt uitgevoerd door onze eigen vakfotograaf Marlies Laenen van Me Fotografie met jarenlange ervaring in de
vastgoedbranche.

 
DUIDELIJK – BEREIKBAAR – FLEXIBEL – BETROKKEN – DAADKRACHTIG
 
 

  

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring