Mijn favorieten

Aankoop

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Weert e.o.?

Het kopen van een nieuwe woning is een spannend en bijzonder proces. Het is immers een proces dat u niet dagelijks uitvoert. Daarbij is het hoogstwaarschijnlijk één van de meest waardevolle aankopen in uw leven. Met een eigen aankoopmakelaar staat u als koper een stuk sterker in uw schoenen. U wilt natuurlijk niet te veel betalen voor uw nieuwe woning en daarbij wilt u na de aankoop niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Met een aankoopmakelaar uit Weert met kennis van zaken, kiest u voor zekerheid!
 

Weet wat u koopt én waar u koopt

Bij Laenen Makelaardij worden álle zaken die bij de koop van een woning aan de orde komen aandachtig met u doorgenomen, zodat u goed geïnformeerd bent over de aan te kopen woning. U kunt hierbij denken aan onder andere: de bouwkundige staat van de woning, aan eventueel toekomstig onderhoud, het bestemmingsplan, de hypotheekkosten en de bepalingen uit de koopovereenkomst. Het is immers van uiterst belang dat u weet wat u koopt, dat u weet waar u koopt en dat u niet teveel betaalt!
 

De investering is het meer dan waard

Tijdens het aankoopproces heeft u de beschikking over een eigen makelaar die uw belangen als koper behartigt. Een vertrouwenspersoon, die uw hele proces van zoeken tot uiteindelijk aankopen ondersteunt. Daarnaast kijken wij als aankoopmakelaar in Weert objectief naar de woning en zijn wij –in tegenstelling tot vele kopers– niet verblind door liefde voor die ene droomwoning. Andere voordelen die u ervaart?

  • Maximaal besparen;
  • Voorkomt verrassingen;
  • Transparante afspraken;
  • Lage opstartkosten;
  • Wij onderhandelen voor u tot de bodemprijs is bereikt;
  • Financiële, bouwkundige en juridische begeleiding;
  • Succes verzekerd dankzij onze rationele werkwijze.
 

Op zoek naar een geschikte aankoopmakelaar in Weert?

Wij als aankoopmakelaar uit Weert behoeden kopers voor kostbare vergissingen, informeren én adviseren bij de koop van een nieuwe woning. Wij kennen geen 9-5 mentaliteit, maar zijn ook na werktijd bereikbaar. Bij ons staat de klant écht centraal. Mede dankzij onze unieke werkwijze hebben wij al vele tevreden kopers mogen begeleiden naar hun nieuwe (t)huis. Bent u de volgende die wij mogen begeleiden in de zoektocht naar uw droomhuis?
 


Maak een afspraak