Mijn favorieten

Benieuwd naar de waarde van uw woning?

Benieuwd naar de waarde van uw woning, omdat u uw woning wilt gaan verkopen? Laenen Makelaardij komt graag bij u langs op locatie! Wij stellen ons graag aan u voor en maken graag kennis met de situatie waarin u zich bevindt. Iedere situatie is voor ons anders én uniek. Dat verdient een persoonlijke aanpak!
 

Hoe bepaalt de makelaar de waarde van een woning?

Als makelaar bekijken wij nauwkeurig uw woning. Tijdens een waardebepaling worden er altijd een aantal standaard elementen beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het type woning. Betreft het een twee-onder-een-kap, een hoekwoning of een vrijstaand huis? Daarnaast wordt er uiteraard ook gekeken naar de grootte van de woning (oppervlakte en inhoud), het bouwjaar en de omgeving waarin de woning zich bevindt. Om een reële woningwaarde te kunnen vastleggen, wordt er ook gekeken naar vergelijkbare woningen uit de buurt. De ligging van de woning speelt hierbij ook een belangrijke rol. Staat het huis in een vergrijzend gebied of in een bruisende stad? Ook mag de staat en het onderhoud van het huis niet vergeten worden. Hoe oud is bijvoorbeeld de keuken en hoe is het met de badkamer gesteld?


Daarbij wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met uw specifieke situatie. Heeft u haast bij de verkoop, omdat u bijvoorbeeld al een andere woning heeft gekocht? Of heeft u juist baat bij een passeerdatum over een maand of zeven, omdat u aan het bouwen bent? Geen probleem, wij spelen in op uw persoonlijke situatie.
 

Benieuwd wat úw woning waard is?

Op onze homepagina kunt u links onderin uw woningwaarde opvragen. Deze waarde wordt bepaald op basis van uw postcode, woonoppervlakte, type woning en op basis van vergelijkbare woningen die een tijd geleden of nog steeds in de verkoop staan. Dit geeft u slechts een indicatie van de woningwaarde. U kunt zich echter niet vastpinnen aan deze waarde, daarvoor moeten meerdere aspecten van de woning nader bekeken worden door een erkende makelaar. ‘’Het bepalen van de woningwaarde is maatwerk’’, aldus Stephan Laenen.
 

Laat de waarde van uw woning nauwkeurig bepalen

Los van de waarde van de woning wordt onze verkoopstrategie besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Ook wordt het verkoopproces en het opstartproces grondig met u doorlopen. Zo weet u als opdrachtgever waar u aan toe bent. Niets is fijner dan dat! Een waardebepaling duurt bij ons doorgaans een uur tot anderhalf uur. Tevens is dit geheel gratis én vrijblijvend. Wilt u ook succesvol verkopen?

 

Maak een afspraak