Benieuwd naar de waarde van je huis?

Benieuwd naar de waarde van je huis omdat je de woning wilt gaan verkopen? Laenen Makelaardij komt graag bij jou thuis langs en kennismaken met de situatie waarin jij je bevindt. Iedere situatie is voor ons anders én uniek. Dat verdient een persoonlijke aanpak!
 

Hoe bepaalt de makelaar de waarde van een woning?

Als makelaar bekijken wij de woning en het omligggende perceel nauwkeurig. Tijdens een waardebepaling wordt er altijd een aantal standaard elementen beoordeeld. Denk bijvoorbeeld aan het type woning. Betreft het een twee-onder-een-kap, een hoekwoning of een vrijstaand huis? Daarnaast wordt er uiteraard ook gekeken naar de grootte van het huis (oppervlakte en inhoud), het bouwjaar en de omgeving waarin de woning zich bevindt. Om een reële woningwaarde te kunnen vastleggen, wordt er ook gekeken naar vergelijkbare woningen in de buurt. De ligging van de woning speelt hierbij ook een belangrijke rol. Staat het huis in een vergrijzend gebied of in een bruisende stad? Ook mag de staat en het onderhoud van het huis niet vergeten worden. Hoe oud is bijvoorbeeld de keuken en hoe is het met de badkamer gesteld?


Daarbij wordt er nadrukkelijk rekening gehouden met jouw specifieke situatie. Heb je haast bij de verkoop omdat je bijvoorbeeld al een andere woning hebt gekocht? Of heb je juist baat bij een passeerdatum over een maand of zeven, omdat je aan het bouwen bent? Geen probleem, wij spelen in op jouw persoonlijke situatie.
 

Benieuwd wat jóuw woning waard is?

Op onze homepagina kun je links onderin de woningwaarde van je huis opvragen. Deze waarde wordt bepaald op basis van de postcode, woonoppervlakte, type woning en op basis van vergelijkbare woningen die een tijd geleden (of nog steeds) in de verkoop staan. Dit geeft slechts een indicatie van de woningwaarde. Je kunt je echter niet vastpinnen aan deze waarde, daarvoor moeten meerdere aspecten van de woning nader bekeken worden door een erkende makelaar. ‘’Het bepalen van de woningwaarde is maatwerk’’, aldus Stephan Laenen.
 

Laat de waarde van je huis nauwkeurig bepalen

Naast de waarde van de woning, wordt ook onze verkoopstrategie besproken tijdens ons kennismakingsgesprek. Ook wordt het verkoopproces en het opstartproces grondig met doorgenomen. Zo weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent. Niets is fijner dan dat! Een waardebepaling duurt doorgaans ruim een uur. Deze waardebepaling is dit geheel vrijblijvend. Wil jij ook succesvol verkopen?

 

Maak een afspraak