Mijn favorieten

Regio Altweerterheide

Makelaar in Altweerterheide sinds 1996

U wilt uw huis verkopen in Altweerterheide en u zoekt een goede makelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel. Laenen Makelaardij, voorheen Stephan Laenen Makelaardij, helpt u persoonlijk en deskundig uw doel te bereiken. Korte lijnen en een vast aanspreekpunt maken het mogelijk dat wij u een persoonlijke en professionele begeleiding kunnen bieden. Benieuwd naar wat wij nog meer te bieden hebben?

 

Uw vertrouwde, full-service makelaar in Altweerterheide

Laenen Makelaardij in Altweerterheide neemt al uw zorgen rondom de verkoop van uw huis uit handen. Of het nu gaat om een riante villa, een kleinere woning of een doorsnee appartement: elke opdrachtgever kan van ons een deskundige en professionele begeleiding verwachten. Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgevers. Zo zorgen wij voor de promotie van uw huis bij verkoop, doen wij voor u de bezichtigingen, onderhandelingen, juridische afhandeling en bieden wij u begeleiding bij de notaris. Het mag duidelijk zijn dat uw verkoop, onze zorg is. Wij begeleiden u hierin zo optimaal mogelijk. Wij vinden niets mooier dan het bij elkaar brengen van gelukkige kopers en tevreden verkopers. Wij doen graag waar wij goed in zijn, en dat is veel meer dan enkel het realiseren van een hoge verkoopprijs voor uw woning. 

 

Wij staan voor u klaar!

Wat uw reden ook mag zijn voor de keuze voor een nieuwe woning, het team van Laenen Makelaardij in Altweerterheide staat voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u eerlijk én goed geadviseerd wordt over uw voorgenomen plannen. Onze makelaar in Altweerterheide is een en al luisterend oor en beantwoordt graag al uw vragen. Samen met u bekijken we de verkoopmogelijkheden. Daarbij blijven wij u tijdens het gehele verkooptraject adviseren en begeleiden. Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten op de juiste plek terecht komen, er geen miscommunicatie ontstaat en dat er concrete afspraken gemaakt worden over de verkoop van uw woning. 

 

Kennismakingsgesprek incl. gratis waardebepaling!

Laenen Makelaardij streeft ernaar om een zo hoog mogelijke, maar bovenal marktconforme verkoopopbrengst te realiseren voor uw woning. Dit doen wij door tot in de details met u mee te denken over een strategische aanpak, die perfect aansluit op uw unieke situatie. Het traject trapt dan ook af met een kennismakingsgesprek incl. gratis waardebepaling, waarna u tot slot een passend verkoopadvies op maat kunt verwachten. Zo wordt er samen naar een optimaal verkoopresultaat gestreefd. Mocht u meer informatie willen of ondersteuning bij uw huis verkopen in Altweerterheide, neem dan een contact met ons op. Wij helpen u graag verder!


 


  Maak een afspraak