Mijn favorieten

Wat is mijn huis waard?


Wellicht overweegt u om uw huis te verkopen, maar weet u niet wat uw huis zou kunnen opbrengen in deze roerige huizenmarkt? Of u wilt gewoonweg weten of de waarde van uw huis interessant genoeg is voor u om het te verkopen en te verhuizen naar een ruimere of juist kleinere woning?

In dat geval kan het opvragen van een waarderapport alvast een klein beetje helderheid geven over de huidige verkoopwaarde van uw huis. De waarde-uitkomst is een globale waarde, berekend door verschillende computerdata. Met het invullen van slechts een aantal kenmerken heeft u met één druk op de knop de geschatte waarde van uw huis binnen.

Naar het waarderapport >> 

Maar deze waarde is dan ook zoals gezegd slechts een schatting. Wilt u de échte verkoopwaarde van uw woning weten, dan neemt u gewoon geheel vrijblijvend contact met ons op. Want u begrijpt dat de verkoopwaarde niet alleen afhankelijk is van slechts enkele parameters die u invult voor het waarderapport. Ook de afwerkingsstaat van de woning, de materialisering en de getroffen duurzaamheidsmaatregelen, zijn van groot belang bij het bepalen van de verkoopprijs. Daarnaast kan de insteek van de verkoop óók bepalend zijn op de uiteindelijk te behalen prijs. Belangrijk dus om een eerlijke en betrokken partij in de arm te nemen: Laenen Makelaardij!

Wij komen graag bij u langs om kennis te maken.
 

 

Maak een afspraak