Mijn favorieten

Regio Weert

Huis verkopen in Weert? 

Een woning verkopen is niet eenvoudig, het is als een weg met hobbels die afgelegd moet worden. Wilt u uw huis verkopen in Weert, zonder stress en veel zorgen? Schakel Laenen Makelaardij in! Wij weten namelijk de sluipweggetjes, omleidingen en obstakels. Samen met u kunnen wij ervoor zorgen dat u deze weg probleemloos aflegt. Wij hebben alle tijd en aandacht voor u!

    

Uw vertrouwde, gecertificeerde makelaar in Weert

Uiteraard komt er bij de verkoop van een huis emotie om de hoek kijken. Verhuizen is altijd een spannende bedoeling en tenslotte gaat het om veel geld. Laenen Makelaardij begrijpt dit als geen ander. U heeft dan ook niets aan mooie praatjes of aan vage beloftes. Wij maken duidelijke afspraken en zijn oprecht geïnteresseerd in uw wensen en behoeftes. Zodoende kunnen wij u als makelaar in Weert voorzien van een eerlijk én goed advies. 

 

Wij ontzorgen u graag! 

Vanuit onze jarenlange ervaring, kennis van de lokale markt en onze persoonlijke aanpak zijn wij dé uitgelezen partij om u gedurende het verkooptraject te ondersteunen. Wij zijn in staat om u te adviseren over bijvoorbeeld de vraagprijs, de presentatie van de woning en wij kunnen uw belangen behartigen tijdens onderhandelingen. De verkoop van een woning wordt bij Laenen Makelaardij uit Weert met de grootst mogelijke zorg begeleid. Hierbij staat niet alleen de woning, maar zeker ook het individu centraal. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u een ‘’goed gevoel’’ heeft bij het verkopen van uw woning. Het team wat achter Laenen Makelaardij uit Weert schuilt, wordt gedreven door passie voor het vak. Het is dé perfecte basis voor een optimale service en dienstverlening.

 

Vrijblijvend én gratis

Heeft u verhuisplannen en wilt u uw huis verkopen in Weert of omgeving, maar vindt u het prettig om eerst eens vrijblijvend van gedachten te wisselen? Ook dat is geen punt. Neem gerust eens contact met ons op. Wij staan in ieder geval in de startblokken om u te begeleiden bij de verkoop van uw woning! Bij ons kunt u rekenen op een transparant, betrouwbaar en realistisch advies. Kortom: zonder zorgen uw woning verkopen!
 
Maak een afspraak