Mijn favorieten

Regio Swartbroek

Een betrokken makelaar in Swartbroek e.o.

Laenen Makelaardij, voorheen Stephan Laenen Makelaardij, is al sinds 1996 een gecertificeerde en succesvolle VBO Makelaar in Swartbroek en omgeving. Wij kennen de regionale woningmarkt inmiddels als geen ander. Onze werkwijze wordt door onze opdrachtgevers dan ook als zeer prettig ervaren. Altijd aandacht en tijd voor u, goed bereikbaar en een eerlijk advies voor uw persoonlijke situatie. Wij denken met u mee. Ons succes danken wij dan ook aan onze persoonlijke begeleiding, ons hechte team en uiteraard met name aan onze uitgebreide en gedegen kennis van zaken. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid relatie- en zoekbestand. Bij de verkoop van een woning hebben wij doorgaans al de koper voor u in huis!

 

Wij behartigen uw belangen

Bij Laenen Makelaardij in Swartbroek en omgeving bent u niet ‘zomaar’ één van de vele opdrachtgevers. Wij zijn er voor u en wij zijn betrokken met u. Of het nu gaat om een kleine woning, een riante villa of een appartement; elke opdrachtgever kan van ons een professionele en goede persoonlijke begeleiding verwachten. Bij de aankoop van een woning behartigen wij de belangen van de koper, en anderzijds –bij de verkoop van een woning– de belangen van de verkoper. Het mooie aan ons vak vinden wij het bij elkaar brengen van kopers en verkopers, maar ook het feit dat elke situatie uniek is. Wij doen graag datgene waar wij goed in zijn, en dat is veel meer dan alleen het realiseren van een hoge verkoopprijs voor uw woning. 

 

Begeleiding van A-Z

U wilt uw huis verkopen in Swartbroek omdat u toe bent aan een nieuwe, ruimere woning door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding óf staat opeens dat ene droomhuis te koop? Wellicht wilt u iets kleiner gaan wonen en op financieel gebied iets gunstiger uitkomen? Wat uw reden ook mag zijn voor de keuze voor een andere woning, wij adviseren u graag en vooral ook eerlijk én goed over uw voorgenomen plannen. Wij luisteren naar u, beantwoorden uw vragen en bespreken samen met u uw koop- en/of verkoopmogelijkheden. Maar ook gedurende het gehele koop- en/of verkooptraject blijven wij u begeleiden en adviseren, zorgen wij ervoor dat alle nodige documenten op de juiste plek terecht komen, dat er geen miscommunicatie ontstaat en dat er duidelijke afspraken worden gemaakt over de (ver)koop van uw woning. Kortom: wij zorgen ervoor dat de koop of verkoop van uw woning vlekkeloos verloopt en vooral dat u tevreden bent met het behaalde resultaat. 

 

Swartbroek: op steenworp afstand van de stad

U wilt uw huis verkopen in Swartbroek of juist een huis kopen in dit mooie dorp? Swartbroek ligt in de gemeente Weert aan de Leukerbeek, vlak bij de plaatsen Weert, Tungelroy, Ell en Kelpen-Oler. Ten zuidwesten ligt het natuurgebied ‘De Krang’ met haar vele mooie wandelroutes. Op slechts een paar minuten afstand is het gezellige winkelcentrum van Weert en de A2 gelegen. In Swartbroek kunt u rustig en centraal wonen in een mooi en gezellig dorp.

 

Gratis én vrijblijvend!

Bent u op zoek naar een makelaar in Swartbroek en wilt u graag meer informatie over de verkoop of de koop van uw (toekomstige) woning? Laenen Makelaardij in Swartbroek en omstreken komt graag bij u op locatie langs om u te adviseren en te informeren. Gratis en vrijblijvend!
  Maak een afspraak