Mijn favorieten

Regio Stramproy

Laenen Makelaardij, uw makelaar in Stramproy!

Laenen Makelaardij, voorheen Stephan Laenen Makelaardij, is een gedreven en betrokken makelaar in Stramproy en omgeving. Wij kunnen gerust stellen dat wij de woningmarkt als geen ander kennen. Dit uit zich met name in goede verkopen die wij de afgelopen jaren gerealiseerd hebben en inmiddels ook in de diverse aankopen. Want wij verkopen niet alleen woningen, wij begeleiden ook bij de koop van een nieuw huis. Achter Laenen Makelaardij gaat een gedreven en enthousiast team schuil. Een team dat u graag begeleidt en ontzorgt bij -waarschijnlijk- de meest omvangrijke koop of verkoop in uw leven. Ons hechte team bestaat uit twee makelaars, een officemanager en een professionele vastgoedfotograaf. Een team dat perfect op elkaar is afgestemd en áltijd voor u klaar staat!

 

De onderscheidende kracht van Laenen Makelaardij in Stramproy e.o.

Wilt u een huis kopen of juist uw huis verkopen in Stramproy of omgeving en bent u op zoek naar een goede makelaar die ook daadwerkelijk betrokken is met uw situatie? Die uw belangen behartigt bij de verkoop van uw woning of juist wanneer u een woning koopt? Een makelaar die afspraken nakomt en die bovenal goed bereikbaar is? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij bieden namelijk niet alleen de standaard dienstverlening die u van een makelaar mag verwachten, maar daarbij ook een concept exact aangepast aan uw situatie.

Daarnaast doen wij graag dat beetje éxtra voor u. Ondervindt u bijvoorbeeld problemen met het aanvragen van uw energielabel voor de verkoop van uw huis? Dan doen wij dat gewoon samen met u met een kopje koffie erbij. Gedurende het geheel koop- en/of verkoopproces staan wij u terzijde en begeleiden wij u door de diverse stadia die bij de koop of bij de verkoop van uw huis komen kijken. En wanneer u klaar bent om te verhuizen en uw spullen gaat inpakken, bieden wij u onze ‘verhuisdozenservice’ aan. Tegen een kleine borg haalt u gewoon de dozen die u nodig heeft bij ons op. Of wij brengen ze bij u aan huis. Zo zijn er tal van zaken die wij u graag uit handen nemen. Gewoon omdat wij betrokken zijn! Wilt u uw huis verkopen in Stramproy of juist een nieuw huis kopen? U kunt uiteraard altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Een makelaar in Stramproy die iets te bieden heeft!

Onze opdrachtgevers begeleiden en ontzorgen, dat is waar wij ons sterk voor maken. Daarnaast maken wij ons natuurlijk ook sterk voor het behalen van de maximale verkoopprijs van uw huis. Maar ook wanneer u ons inschakelt als aankoopmakelaar voor uw nieuwe woning bieden wij u onze expertise aan en zorgen wij ervoor dat u niet teveel betaalt. Nieuwsgierig naar wat Laenen Makelaardij in Stramproy en omgeving u te bieden heeft bij de aankoop of verkoop van uw huis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij komen graag met u kennismaken!

   Maak een afspraak