Mijn favorieten

Regio Ospel

Een betrokken en deskundige makelaar in Ospel

Laenen Makelaardij in Ospel richt zich met name op de verkoop en de aankoop van woningen. Daarnaast verzorgen wij ook gevalideerde NWWI-taxaties. Dit doen wij al sinds 1996 met veel plezier én met succes! Wij durven gerust te stellen dat wij niet ‘zomaar’ een makelaar zijn, maar een makelaarskantoor dat ook daadwerkelijk een onderscheidende kracht heeft. Dit ziet u niet alleen terug in onze goede verkoopprijzen, maar ook in onze persoonlijke begeleiding gedurende het gehele traject, of het nu om de koop of om de verkoop van uw huis gaat. Ons kleine, maar hechte team staat altijd voor u klaar. Niet alleen op kantoortijden, maar ook daarbuiten. Wij maken ons sterk voor uw belangen en wij zijn eerlijk en oprecht in onze advisering. Onze recensies liegen er dan ook niet om. Van onze opdrachtgevers horen wij geregeld hoe tevreden ze zijn over onze begeleiding en expertise. Inmiddels hebben wij al veel goede verkopen op onze naam staan. Maar ook voor de aankoop van uw nieuwe huis staan wij als makelaar in Ospel en omgeving terzijde en zorgen wij ervoor dat u niet teveel betaald en niet voor onaangename verassingen komt te staan. 

Uw huis verkopen in Ospel; begeleiding van A tot Z.

Wilt u uw huis verkopen in Ospel of omgeving en zoekt u een goede makelaar? Neemt u dan geheel vrijblijvend eens contact op met Laenen Makelaardij om te vernemen wat wij voor u kunnen betekenen. Tijdens een eerste kennismakingsgesprek komen wij u graag informeren over de verkoopmogelijkheden en over de verkoopwaarde van uw huis in Ospel. Door onze goede voorbereiding en kennis van zaken, kunnen wij al bij een eerste gesprek de verkoopwaarde van uw huis bepalen en dit samen met u bespreken. Daarnaast leggen wij u tijdens dit kennismakingsgesprek (ook wel ‘waardebepaling’ genoemd) van A tot Z uit wat er bij de verkoop van uw huis komt kijken, wat er van u verwacht wordt en met welke kosten u bij de verkoop van uw woning rekening moet houden. Maar bovenal hoort u wat u van óns kunt verwachten. En welke éxtra services wij bieden. U zult al snel doorhebben dat wij zoveel meer doen voor onze opdrachtgevers. Waarom wij dit doen? Omdat wij betrokken zijn!

Toe aan een nieuw t(huis)? 

Niet alleen wanneer u een huis wilt verkopen in Ospel of omgeving kunt u bij ons terecht. Ook wanneer u juist op zoek bent naar een nieuw huis, begeleiden wij u graag en zorgen wij ervoor dat u niet teveel betaalt. Door het inschakelen van Laenen Makelaardij in Ospel en omstreken kiest u bij de koop van uw nieuwe huis voor zekerheid. Want natuurlijk wilt u na de koop van uw nieuwe huis niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Wanneer u Laenen Makelaardij als aankoopmakelaar bij de koop van uw nieuwe huis inschakelt, wordt u behoed voor misstappen en weet u wát u koopt en wáár u koopt. 

Nieuwsgierig? 

Bent u benieuwd naar onze werkwijze en naar wat wij als makelaar in Ospel en omgeving voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag kennismaken!

   Maak een afspraak