Mijn favorieten

Regio Nederweert

Uw vertrouwde makelaar in Nederweert

Wilt u uw huis in Nederweert verkopen of bent u juist op zoek naar een leuke woning? Laenen Makelaardij, voorheen Stephan Laenen Makelaardij, komt persoonlijk en geheel vrijblijvend bij u langs om uw koop- en/of verkoopmogelijkheden te bespreken. Laenen Makelaardij is al sinds 1996 een gedreven en betrokken makelaar in Nederweert en omstreken. Een enthousiast team staat dagelijks voor u klaar, ook in de avonduren en in het weekend, om u te begeleiden bij -waarschijnlijk- de meest waardevolle koop of verkoop in uw leven. Wij bieden niet alleen de standaard dienstverlening die u van een makelaar mag verwachten, maar daarbij ook een concept exact aangepast op uw situatie. Elke opdrachtgever is uniek, zo ook elke woning en elke situatie. Wij zijn flexibel en doen graag dat beetje éxtra voor u!

Een betrokken en persoonlijke makelaar in Nederweert

Onze opdrachtgevers waarderen Laenen Makelaardij uit Nederweert en omgeving onder meer om onze betrokkenheid, onze persoonlijke begeleiding en duidelijke communicatie. Daarnaast staan wij ook bekend om onze hoge kwaliteit van dienstverlening. Het is immers niet iets wat u dagelijks doet, een huis kopen of verkopen. Belangrijk is dat u goed geïnformeerd wordt over wát u gaat kopen, zodat u later niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Maar wat ook belangrijk is, is dat u bij de verkoop van uw eigen huis de kopers goed informeert. 

Wij nemen uw zorgen uit handen!

Laenen Makelaardij helpt u hierbij en begeleidt u stap voor stap door het gehele koop- en/of verkoopproces. Om kopers van uw huis goed te informeren, wordt belangrijke informatie over uw huis die bij de opname van uw woning wordt geïnventariseerd, verwerkt in een mooie, gedrukte brochure. En wanneer wij een koper hebben voor uw huis, spreekt het voor zich dat wij bij de onderhandelingen het woord voor u doen en het hoogst haalbare resultaat proberen te behalen. Geregeld komt het voor dat wij zelfs boven de vraagprijs verkopen! Wist u overigens dat wij over een uitgebreid bestand met woningzoekers beschikken en wij –voordat uw woning daadwerkelijk in de verkoop komt– vaak al een koper voor u gevonden hebben? Ook bij het tekenen van de koopovereenkomst nemen wij uitgebreid de tijd voor u en worden alle passages helder en duidelijk toegelicht. Op het moment dat beide partijen naar de notaris gaan, wordt u daarin uiteraard ook door ons bijgestaan. Overigens bieden wij ook na het kopen of verkopen van uw huis extra services. Hoe handig is het als u bij uw makelaar verhuisdozen kunt lenen? Wij denken graag met u mee. Wilt u uw huis verkopen in Nederweert? Of juist een nieuw huis kopen? Neem dan contact op met Laenen Makelaardij.

Huis kopen of huis verkopen in Nederweert?

Benieuwd naar onze werkwijze en wat Laenen Makelaardij in Nederweert en omgeving voor u kan betekenen bij de koop of verkoop van uw woning? Neem dan contact op voor een eerlijk advies van een goede makelaar. Wij komen graag geheel vrijblijvend bij u thuis of bij ons op kantoor kennismaken!

   Maak een afspraak