Mijn favorieten

Regio Nederweert-Eind

Huis verkopen in Nederweert-Eind?

U wilt uw huis verkopen in Nederweert-Eind, maar u weet niet exact wat er zoal bij de verkoop van een woning komt kijken. Wellicht heeft u uw familie en/of vrienden al om advies gevraagd. Geregeld geven mensen de indruk veel te weten over het verkopen van een huis, maar het tegendeel blijkt helaas waar te zijn. Een huis verkopen in Nederweert-Eind is namelijk niet iets wat u zomaar doet. Bent u bijvoorbeeld op de hoogte van de bouwtechnische staat van het huis en van de exacte materialisering? Weet u eventuele kopers juist te informeren zodat zij naderhand niet met zogeheten ‘verborgen gebreken’ op de proppen komen? Zijn er in uw omgeving nog bouwplannen of gaan er in het bestemmingsplan zaken wijzigen? En welke consequenties kan een slechte presentatie van uw huis voor de uiteindelijke opbrengst ervan hebben? 

 

Een vlekkeloos verkoopproces!

Bij de verkoop van een huis komt veel kijken. Het is een veelomvattend proces waarbij ook emotionele zaken niet onderschat moeten worden. Laenen Makelaardij in Nederweert-Eind en omgeving is er voor u om uw belangen te behartigen tijdens de verkoop van uw huis, om u te informeren en te adviseren en om de beste prijs te onderhandelen. Wij zorgen ervoor dat het gehele verkoopproces vlekkeloos verloopt en dat er geen belangrijke zaken over het hoofd gezien worden. Wij zijn sinds 1996 een betrokken makelaarskantoor en hebben wij al veel successen op onze naam mogen schrijven. Wij hebben al veel tevreden opdrachtgevers mogen begeleiden. Wellicht ook u?

 

De voordelen van Laenen Makelaardij in Nederweert-Eind e.o.

Als gecertificeerde VBO Makelaar in Nederweert-Eind en omstreken heeft Laenen Makelaardij u veel extra’s te bieden. Weten wat de voordelen van een gecertificeerde VBO Makelaar zijn? U leest ze hier:

  • Aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie;
  • Staat voor kwaliteit en integriteit;
  • Deskundigheid en kent de lokale markt als geen ander;
  • Een betrokken makelaar die net dat beetje meer voor haar opdrachtgevers doet;
  • Een hoge servicegraad;
  • Duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten;
  • Staat op vele woningsites waaronder VBO.nl en Funda.nl;
  • Full service- of deeldiensten: het kan allemaal.

Wonen in Nederweert-Eind

Nederweert-Eind is een dorp met een kleine kern dat in het westen omsloten wordt door de Noordervaart en het Kanaal Wessem-Nederweert. In het zuiden vindt men het natuurgebied ‘Sarsven’ en ‘De Banen’ en ‘Wellensteijn’. Naar het oosten toe vindt men de natuurgebieden ‘De Zoom’, ‘Kruisvennen’ en, nog verder langs de Noordervaart, de ‘Groote M+oost’. In het dorp wordt het grootste ambachtenfestival van Nederland gehouden op de tweede zondag van augustus: Festeynder. Nederweert-Eind valt onder de gemeente Nederweert. Kortom: een klein en gezellig dorp gelegen in een landelijke en groene omgeving.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Bent u op zoek naar een goede makelaar in Nederweert-Eind? Een makelaar die u ontzorgt en begeleidt bij de verkoop van uw woning? Wij nemen graag de tijd voor u! Maar ook wanneer u voornemens hebt een huis te kopen staan wij u terzijde en stellen wij uw belangen voorop. Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op voor een eerlijk en goed advies. Wij komen graag met u kennismaken!

 

 


  Maak een afspraak