Mijn favorieten

Regio Leveroy

VBO Makelaar in Leveroy e.o.

Op het moment dat u verhuisplannen heeft, is het van belang dat u zich uitvoerig laat adviseren door een makelaar die op zekere hoogte bekend is van de lokale woningmarkt. Als makelaardij in Leveroy zetten wij ons altijd 100% in. Met kennis van de lokale woningmarkt, zijn wij als geen ander in staat om een verkoopplan op te stellen dat het beste bij uw woning past. Iedere woning heeft zijn eigen unieke eigenschappen, die wij op een professionele wijze onder de aandacht brengen. Met een groot netwerk, van wel honderden woningzoekenden, zorgt het makelaarsteam van Laenen Makelaardij in Leveroy en omgeving ervoor dat uw woning tegen de best onderhandelbare prijs wordt verkocht. Wij maken ons sterk voor uw belangen en wij zijn eerlijk en oprecht in onze advisering. Onze recensies van klanten liegen er dan ook niet om. 

 

Persoonlijk én betrokken

Op zoek naar een makelaar in Leveroy die daadwerkelijk betrokken is met uw situatie en uw belangen behartigt bij de verkoop van uw woning? Maar ook een makelaar die zijn afspraken nakomen en bovenal zeer goed bereikbaar is, zelfs in het weekend? Dan bent u bij Laenen Makelaardij, voorheen Stephan Laenen Makelaardij, aan het juiste adres. Wij bieden namelijk niet alleen de standaard dienstverlening die u van een makelaar mag verwachten, maar doen daarnaast graag net dat beetje éxtra voor u! Zo helpen wij u bij alles wat er ook maar komt kijken bij de verkoop van een woning. Gedurende het gehele verkoopproces staan wij u terzijde en begeleiden wij u door dit traject heen. Op het moment dat u klaar bent om te gaan verhuizen, bieden wij u onze ‘verhuisdozenservice’ aan. Wij nemen graag uw zorgen uit handen, simpelweg omdat wij een betrokken makelaar in Leveroy en omgeving zijn!

 

Huis verkopen in Leveroy? 

Heeft u verhuisplannen en/of bent u benieuwd naar de waarde van uw huidige woning? Laenen Makelaardij komt geheel kosteloos en vrijblijvend langs om de waarde van uw woning te bepalen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het vaststellen van de juiste waarden van diverse woningen. Gedurende een waardebepaling licht onze deskundige makelaar tevens onze unieke werkwijze toe, zodat u direct weet waar u aan toe bent. Wilt u wellicht uw huis verkopen in Leveroy en bent u benieuwd naar onze unieke werkwijze? Twijfel dan niet en neem gerust contact met ons op. Wij komen graag met u kennismaken! Het kennismakingsgesprek is altijd kosteloos en vrijblijvend. Voor een afspraak kunt contact opnemen via ons contactformulier of rechtstreeks bellen naar het nummer: 0495-450680. 

 


  Maak een afspraak