Mijn favorieten

Regio Kelpen-Oler

Makelaar in Kelpen-Oler sinds 1996

Een huis verkopen in Kelpen-Oler doet u niet dagelijks. De juiste makelaar schept duidelijkheid en neemt zorgen uit handen. Kennis en vertrouwen is hierbij bovenal van belang. Laenen Makelaardij weet dit als geen ander en hanteert altijd een persoonlijke aanpak. Onze werkwijze kenmerkt zich dan ook door persoonlijke begeleiding te bieden met een open en eerlijke communicatie en korte lijnen. Kortom: door jarenlange ervaring is Laenen Makelaardij in Kelpen-Oler en omgeving hét adres voor een professionele en persoonlijke begeleiding bij de verkoop van uw woning. 

 

Deskundigheid, ervaring én betrouwbaarheid

Wij weten verschrikkelijk goed wat er leeft in ons werkgebied. Denk maar eens aan welke ontwikkelingen er gaande zijn, welke vragen er in de markt spelen, wie zoekende is en wie wil verkopen. Omdat we dit goed in kaart hebben gebracht, zijn wij in staat om verkopers op de juiste manier te bedienen. Zo legt Roan Laenen uit: ‘’Als we de opdracht krijgen om een woning te verkopen, komt het dikwijls voor dat wij al een idee hebben wie geïnteresseerd zou kunnen zijn, nog voor de woning daadwerkelijk in de verkoop komt’’. Dit hebben we mede te danken aan ons groot zoekersbestand, van wel honderden woningzoekenden. Het team van Laenen Makelaardij in Kelpen-Oler en omstreken vindt het een prachtig vak om kopers en verkopers bij elkaar te brengen! 

 

Wat kunt u van ons, als makelaar in Kelpen-Oler, verwachten? 

Wij nemen al het werk voor onze opdrachtgevers uit handen. Voor ons is niets te veel. Zelfs als u problemen ondervindt bij het aanvragen van uw energielabel, helpen wij u graag. Daar draaien wij onze hand niet voor om. Wat u daarnaast zoal van ons kunt verwachten? 

  • Een gratis waardebepaling
  • Een keurige, bovenal professionele brochure waarin de mooiste details uitgelicht worden;
  • Bezichtigingen met potentiële kopers;
  • Onderhandelingen met kopers;
  • Opstellen van een koopovereenkomst en contractafhandelingen;
  • Oplevering van de woning en de begeleiding naar de notaris;
  • Verhuisdozenservice.

Neem vrijblijvend contact op!

Wilt u uw huis verkopen in Kelpen-Oler en bent u geïnteresseerd in een kennismakingsgesprek inclusief gratis waardebepaling? Twijfel dan niet en neem gerust eens contact met ons op. Laenen Makelaardij, makelaar in Kelpen-Oler, beantwoordt graag al uw vragen. Wij nemen écht de tijd voor u en komen graag langs bij u op locatie. Hoe dan ook, uw belangen staan voorop
  Maak een afspraak