Mijn favorieten

Regio Ittervoort

Uw VBO Makelaar in Ittervoort

Laenen Makelaardij is een gecertificeerde VBO Makelaar in Ittervoort omgeving. Wilt u uw huis verkopen in Ittervoort en kiest u voor een VBO Makelaar, dan kiest u voor zekerheid! Een VBO Makelaar:
 

  • Is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie;
  • Staat voor kwaliteit en integriteit;
  • Is deskundig en kent de lokale markt als geen ander;
  • Is een betrokken makelaar, die net dat metertje extra voor klanten loopt;
  • Is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser;
  • Heeft een hoge servicegraad;
  • Is duidelijk en helder over de werkzaamheden en kosten;
  • Staat op vele woningsites waaronder VBO.nl en Funda.nl;
  • Biedt zowel fullservice- als deeldiensten aan: de keus is aan u. 

Voor aankoop, verkoop én taxaties

Sinds 1996 is Laenen Makelaardij, een Makelaardij in Ittervoort en omgeving, een succesvolle onderneming op het gebied van vastgoeddiensten. Door onze jarenlange ervaring, weten wij exact wat er speelt binnen de regionale woningmarkt en weten wij bovenal de verkoopwaarde van uw huis zeer goed te bepalen. Wij maken ons keer op keer sterk voor een goed verkoopresultaat waarbij wij uw belangen behartigen en u gedurende het gehele verkoopproces -en ook daarna- terzijde staan. Door onze persoonlijke begeleiding, ons hechte team, onze betrokkenheid en kwalitatief hoge dienstverlenging, hebben wij al vele opdrachtgevers positief mogen verrassen en hebben wij vele succesvolle verkopen op onze naam staan. Wilt u uw huis verkopen in Ittervoort, hecht u veel waarde aan een juiste, persoonlijke begeleiding, aan het nakomen van afspraken en aan een betrokken makelaar die ook daadwerkelijk bereikbaar is? Dan bent u bij Laenen Makelaardij, voorheen Stephan Laenen Makelaardij, aan het juiste adres. Maar ook voor diensten als de aankoop van uw nieuwe huis en voor taxaties kunt u bij ons terecht en begeleiden wij u van A tot Z.

 

Ittervoort, een actief kerkdorp in een groene omgeving

Heeft u voornemens een huis in Ittervoort te kopen? Ittervoort is een actief kerkdorp gelegen in een groene omgeving in de gemeente Leudal. Door de centrale ligging direct nabij de A2, zijn de steden Weert en Roermond al binnen 15 rijminuten bereikbaar. Daarnaast ligt de gezellige stad Maaseik (B) op slechts 10 minuten afstand. In Ittervoort vindt u alle nodige voorzieningen waaronder o.a. een basisschool, supermarkt, bakker, bloemenwinkel en snackbar. Maar ook in de omliggende dorpjes, waaronder het toeristische stadje Thorn, zijn tal van leuke winkels en voorzieningen gelegen. Bent u op zoek naar een huis op een plek waar u rustig en kindvriendelijk kunt wonen en waar u dagelijkse benodigdheden binnen handbereik heeft en waar u toch op korte afstand van de stad woont? Dan is Ittervoort de perfecte plek voor u! 

 

Wat Laenen Makelaardij in Ittervoort voor u kan betekenen

Nieuwsgierig naar wat wij als makelaar in Ittervoort en omgeving voor u kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag kennismaken en onze werkwijze persoonlijk met u bespreken. Of het nu gaat om de koop van uw nieuwe huis, de verkoop van uw huidige huis, een taxatie of om een eerlijk advies; wij nemen graag de tijd voor u!
  Maak een afspraak