Mijn favorieten

Regio Ell

Laenen Makelaardij, uw makelaar in Ell!

Bent u van plan om uw huis te verkopen in Ell of omgeving en bent u op zoek naar een geschikte makelaar die ook daadwerkelijk betrokken is met uw situatie? Die niet alleen uw belangen behartigt bij de verkoop, maar ook zijn afspraken nakomt en daarbij goed bereikbaar is? Zelfs in de avonduren en in het weekend? Maak kennis met Laenen Makelaardij: een vakkundige én betrokken makelaar in Ell en omgeving. Het team van Laenen Makelaardij begeleidt en ontzorgt u graag bij -waarschijnlijk- de meest omvangrijke verkoop in uw leven. Zo belicht bijvoorbeeld onze vastgoedstyliste en vakfotograaf de mooiste plekjes van uw woning en streeft onze makelaar naar een maximaal verkoopresultaat. Oftewel: een team dat perfect op elkaar is afgestemd en áltijd voor u klaar staat.  

 

Uw VBO Makelaar in Ell 

Laenen Makelaardij is een gecertificeerde makelaardij in Ell en omgeving. Wanneer u voor een VBO Makelaar kiest, kiest u voor zekerheid. Bekijk de voordelen maar eens. Een VBO Makelaar:
 

  • Loopt net dat metertje extra voor zijn klanten;
  • Heeft een hoge servicegraad;
  • Is aangesloten bij een gerenommeerde brancheorganisatie; 
  • Is te vinden op diverse woningsites, waaronder: VBO.nl en Funda.nl;
  • Is duidelijk over de werkzaamheden en kosten; 
  • Staat voor kwaliteit en integriteit; 
  • Is een praktijkgerichte en creatieve probleemoplosser;
  • Biedt zowel fullservice- als deeldiensten aan: wat u wilt. 

Begeleiding van A-Z

Laenen Makelaardij is sinds 1996 een succesvolle onderneming met betrekking tot vastgoeddiensten. Door onze jarenlange ervaring, weten wij als geen ander wat er speelt binnen de regionale woningmarkt. Hierdoor zijn wij in staat om de verkoopwaarde van uw huis zeer nauwkeurig te bepalen. Keer op keer maakt het makelaarsteam van Laenen Makelaardij in Ell zich sterk voor een gedegen verkoopresultaat. Hierbij behartigen wij uw belangen gedurende het gehele verkoopproces, maar ook daarna staan wij u terzijde. Wij hechten veel waarde aan betrokkenheid en persoonlijkheid. Mede hierdoor hebben wij al vele opdrachtgevers positief mogen verrassen en succesvolle verkopen op onze naam mogen schrijven. 

 

Gratis én vrijblijvend contact opnemen? 

Bent u nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of u nu uw huis wilt verkopen in Ell, of enkel interesse heeft in een taxatierapport: wij helpen u verder. Wij komen graag met u kennismaken en onze unieke werkwijze persoonlijk toelichten. Twijfel niet en neem gerust contact met ons op! Wij nemen graag de tijd voor u. 


 


  Maak een afspraak