Mijn favorieten

Regio Budel

Uw makelaar in Budel

Heeft u verhuisplannen, maar weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Geen zorgen: Laenen Makelaardij in Budel neemt graag al uw zorgen met betrekking tot de verkoop uit handen. Wij begrijpen als geen ander dat het een gecompliceerd proces is én dat het niet iets is wat u zomaar eventjes doet. Daarbij is het -hoogstwaarschijnlijk- de meest omvangrijke aankoop in uw leven. Bij de verkoop van een woning komt veel kijken, waarbij emotionele zaken zeker niet onderschat moeten worden. Ons makelaarsteam staat u ten alle tijden terzijde om uw belangen te behartigen tijdens de verkoop van uw huis. Wij blijven u dan ook informeren en adviseren tijdens het verkooptraject. Daarbij hebben wij een gedegen kennis van de lokale woningmarkt, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat uw woning tegen de best onderhandelbare prijs wordt verkocht. Wij zijn eerlijk én oprecht in onze advisering. Onze recensies bevestigen dit.
 

Iedere woning is uniek

Wij zetten ons altijd 100% in als makelaar in Budel. Dankzij onze expertise zijn wij als geen ander in staat om een verkoopplan op te stellen, dat perfect aansluit bij uw persoonlijke situatie. Iedere woning heeft zijn eigen unieke eigenschappen, die wij op een vakkundige manier onder de aandacht brengen. Tevens beschikken wij over een groot netwerk, van wel honderden woningzoekenden. Dit maakt het mogelijk dat wij de koper al voor u gevonden hebben voordat het aanbod online komt. Sneller dan dit kan haast niet! Wij zijn een makelaardij in Budel die iets te bieden hebben.
 

Wij doen net dat beetje éxtra voor u!

Wij bieden niet enkel de standaard dienstverlening die u van een makelaar mag verwachten. Wij doen graag net dat beetje éxtra voor u en passen het concept aan op uw specifieke situatie. Uiteraard begeleiden wij u van A-Z bij het verkooptraject, maar hier houdt het voor ons niet op. Zo kunt u van ons verwachten dat wij u helpen waar kan! Ondervindt u bijvoorbeeld problemen bij het aanvragen van uw energielabel voor de verkoop van uw huis? Dan doen wij dat gewoon samen met u met een kopje koffie erbij. Op het moment dat het zo ver is en u gaat verhuizen, kunt u gebruik maken van onze ‘verhuisdozenservice’. U kunt zoveel verhuisdozen als u nodig heeft bij ons lenen. Laenen Makelaardij denkt graag met u mee en neemt uw zorgen uit handen, gewoonweg omdat wij een betrokken makelaar in Budel en omgeving zijn!

 

Huis verkopen in Budel? Neem vrijblijvend contact op!

heeft van de lokale markt? Dan bent u bij Laenen Makelaardij aan het juiste adres. Achter dit makelaarskantoor schuilt een gedreven en enthousiast team. Een team dat perfect op elkaar is afgestemd en ten alle tijden voor u klaar staat. Benieuwd naar onze werkwijze? Wij vertellen het u graag tijdens ons eerste kennismakingsgesprek. Dit gesprek is tevens altijd gratis én vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op!
  Maak een afspraak