Mijn favorieten

Taxaties

Deskundig taxatierapport laten uitvoeren?

U kunt een taxatierapport in Weert voor verschillende doeleinden nodig hebben. Met name voor het verkrijgen van een hypothecaire financiering is een taxatierapport een noodzakelijk onderdeel. De hypotheekverstrekker in kwestie dient namelijk een goed beeld te hebben van de marktwaarde van het te financieren woonhuis alvorens een financiering te verstrekken. Het is hierbij van belang dat de benodigde taxatie door een onpartijdige taxateur gedaan wordt. Maar ook bij bijvoorbeeld een echtscheiding of nalatenschap kan een taxatierapport in Weert en omgeving uitkomst bieden.
 

Gevalideerde NNWI-taxatie

Een taxatie voor het verkrijgen van een financiering dient altijd een gevalideerde NWWI-taxatie te zijn. Laenen Makelaardij is aangesloten bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Het NNWI valideert taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en ziet erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat het verstrekte taxatierapport altijd wordt geaccepteerd door zowel uw hypotheekverstrekker als door de Nationale Hypotheek Garantie.
 

Wij verzorgen graag de taxatie voor u!

U wilt er op vertrouwen dat de waarde van de woning correct is. En u wilt exact weten waar u aan toe bent. Wij verzorgen graag de taxatie in Weert voor u. Doordat wij zijn aangesloten bij het NNWI, kunt u rekenen op een betrouwbare taxatie in Weert door een erkend instituut. Bij het uitvoeren van een taxatie houden onze makelaars rekening met een aantal factoren die van invloed zijn op het vaststellen van de waarde, denk aan onder andere: de actuele marktsituatie, de bouwkundige constructie, de staat van onderhoud, het materiaalgebruik, de ligging en directe omgeving, de eventuele aanwezigheid van bodemverontreiniging of asbest, het bestemmingsplan en het doel van de taxatie.
 

Deskundig onafhankelijk hypotheekadvies nodig?

Voor deskundig hypotheekadvies werken wij samen met onafhankelijke adviseurs. Deze zijn geheel onafhankelijk, wat inhoudt dat de keuze voor een bepaalde geldverstrekker wordt bepaald door uw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Wij verwijzen u graag door naar de juiste partij in onze regio.
 

Meer informatie?

Wanneer u graag meer informatie heeft, kunt u de volgende websites raadplegen: www.vbomakelaar.nl, www.nrvt.nl, www.scvm.nl en www.nwwi.nl. Ook kunt u uw vraag met betrekking tot een taxatie in Weert bij ons neerleggen, wij helpen u graag! U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0495 450 680.
 

Maak een afspraak