Mijn favorieten

Hoe staat het met uw goede voornemens?

De eerste dagen van 2019 zijn al voorbij, maar dat neemt niet weg dat wij best nog mogen vragen naar uw goede voornemens. Hoe staat het ervoor? Staan de goede voornemens na een aantal dagen nog overeind? Een nieuw jaar betekent voor u misschien wel nieuwe plannen op het gebied van wonen. U kunt ten alle tijden op ons rekenen, met advies dat staat als een huis!
 

Woning verkopen?

Is uw huis nu écht te klein of is het juist te groot geworden? Zijn er net kinderen bijgekomen of juist onlangs vertrokken? Of wilt u nu eindelijk een tuin in plaats van een balkon? Het kan allemaal. Het verkopen van uw voormalige huis biedt u een aantal nieuwe kansen en mogelijkheden. Het is een flinke klus waarbij meerdere aspecten om de hoek komen kijken. Maar geen zorgen: Laenen Makelaardij kan u volledig begeleiden in dit verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling: uw huis verkopen was nog nooit zo zorgeloos!
 

Woning kopen?

Het kopen van een woning is een bijzonder én spannend proces. Het is immers niet iets wat u dagelijks doet! En daarbij is het hoogstwaarschijnlijk één van de meest waardevolle aankopen in uw leven. Bent u nog zoekende naar een nieuw (t)huis? Kijk dan eens naar het woningaanbod op onze website en schrijf u bij ons in als woningzoekende. Zo krijgt u per e-mail het nieuwste woningaanbod toegezonden dat voldoet aan uw wensen. Zit de woning van uw dromen er niet tussen? Wij treden graag voor u op als aankoopmakelaar; wij helpen u in de zoektocht naar een woning en begeleiden u tot aan de overdracht!
 

Waarmee kunnen wij u helpen?

Goede voornemens in het nieuwe jaar? Denkt u na om uw woning te verkopen? Of bent u op jacht naar uw droomhuis? Wij zorgen ervoor dat uw voornemens omgezet worden in plannen. Plannen die we gaan uitvoeren. Wij gaan het dóen, zodat het doel ook echt bereikt wordt. Concrete plannen en doorpakken! Laten we het nieuwe jaar goed beginnen en direct aan de slag gaan.
 

 

Maak een afspraak